Vi har glädjen att kunna erbjuda Homestyling/Homestaging

Varför ska man homestyla?

Att styla sitt hem inför försäljning är nu etablerat i Sverige och fler och fler inser att det lönar sig att anlita professionell hjälp. Ofta är vi hemmablinda och ser inte det egna hemmets möjligheter. Genom att rensa bort, flytta om, uppdatera och skapa en tilltalande miljö hjälper vi Dig att exponera Din bostads bästa sidor och kvalitéer. Vi arrangerar bostaden så att den blir inspirerande och välkomnande för tilltänkta köpare.

Vi homestylar för en bred målgrupp och för att det ska passa ”alla”. Vi har ett otroligt brett och stort lager, då man kan uppleva att alla stylade hem ser likadana ut, det kommer inte att upplevas när ni anlitar oss. Vi anpassar Homestylingen efter bostaden och lyfter fram dess potential och personliga prägel.

Det har visat sig att det förväntade slutpriset ökat med 5-15 % vid försäljning av homestylade hem, ofta mer och ända upp till 30 %.

Vem behöver Homestyling/Homestaging?

VI skulle vilja säga alla, men det är den som inte själv har tiden, kunskapen eller intresset för att själva iordningställa bostaden inför försäljning.

Tanken är att Du med så liten investering som möjligt ska få så mycket vinst som möjligt vid Din försäljning.

Avdragsgillt

Precis som med mäklararvodet är kostnaden för Homestyling/Homestaging avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstagande 8/05: Utgifter för Homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljninguppgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser:

  • Konsultation och fotografering
  • Ommöblering
  • Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc under visningen
  • Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen
  • Renovering

Detta gäller när bostaden blir såld.

Vid behov utför vi renovering, målning och tapetsering av enstaka fondväggar till hela rum. Större jobb ordnar vi givetvis i samråd med kunden om det skulle vara aktuellt. Offert lämnas på förfrågan. Vi samarbetar med professionella hantverkare för de jobb vi ej åtar oss själva.

Inredningskonsultation av Certifierad Inredare.

Ska du bo kvar i din bostad finns ett alternativ till att anlita en Certifierad Inredare, vi hjälper dig att sätta din personliga prägel på hemmet på hemmet med både möbler, inredning, textil och vackra växter.